Zit er een revolutionaire verandering aan te komen in de manier waarop iedereen naar het toilet gaat? Bij de bespreking van het sanitair en de verwarmingsinstallatie kiezen steeds meer mensen voor de spalet, de luxueuze variant op het bidet.

Echt geliefd is het bidet, of ‘billenbadje’, nooit geweest in onze contreien. Voor wie er niet mee vertrouwd is: een bidet wordt gebruikt als alternatief voor wc papier om de geslachtsdelen te reinigen na het gebruiken van het toilet.

De spalet is een luxueuze variant en heeft twee buizen. De eerste buis is een douchestraal die zowel man als vrouw reinigt na een bezoek aan het kleinste kamertje. De tweede douchestraal is specifiek ontworpen voor de vrouw. Opvallend is dat de spalet helemaal mee is met de modernste technologieën. Je bedient de spalet met een app of afstandsbediening. Hét belangrijkste kenmerk is dat het toilet de zittende persoon automatisch detecteert. De douchestraal past zich aan naar je persoonlijke profiel. 

Ben je een man of vrouw? Hoe warm wil je het water en hoe intens de straal? Je kan het allemaal instellen. Door de bluetoothverbinding herkent het toilet je instellingen.

Ecologisch en hygiënisch 

Met de gsm naar het toilet dus, maar er is ook een ecologische kant aan het spalet-verhaal. Steeds meer mensen opteren voor een spalet in hun badkamer omdat je er een pak minder wc-papier mee verbruikt. Bij het doorspoelen verbruik je slechts 5 liter water. 

Verder is de onhygiënische spoelrand vervangen door drie waterpunten die een soort ronde beweging creëren. Ook gebruiken de fabrikanten anti-kleef en anti-bacterieel glazuur op de keramische laag. Zo ontstaat er geen kalk.

De keuze van de toestellen is uiteraard volledig aan jou. Voor het kiezen van de kranen, toiletten, badkamermeubels, wasbakken,… werken we nauw samen met een groothandel uit jouw regio. Onze ervaren mensen gidsen je naar een voorstel dat beantwoord aan jouw voorkeuren. Is je keuze gemaakt, dan leggen wij vakkundig alle aanvoer- en afvoerleidingen én installeren alle gewenste sanitaire toestellen.

Wens je een offerte voor jouw project?

Maak een afspraak