Sinds 1966 – meer dan vijftig jaar geleden – groeide Lauwerysen-Driesen uit Merksplas in de Kempen en Antwerpen uit tot een absolute kwaliteitsreferentie. De afgelopen decennia specialiseerden wij ons in sanitaire werken voor alle mogelijke grote private en openbare bouwprojecten. Wij bouwden een hechte vertrouwensrelatie op met tal van bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Onder impuls van de nieuwe zaakvoerder Ferhat Tasdelen biedt Lauwerysen-Driesen nu ook een totaalservice aan particulieren.

Tegels Badkamer

Betrouwbare sanitaire partner voor grote projecten

Voor tal van grote private en openbare bouwprojecten werd de afgelopen decennia beroep gedaan op het team van Lauwerysen-Driesen voor het uitvoeren van de sanitaire werken. 

Bouwbedrijven en projectontwikkelaars werken graag met ons samen omdat we gemaakte afspraken strikt nakomen én een hoogstaande afwerking garanderen. Bekijk hier onze referentielijst voor grote projecten.

Totaalservice voor particulieren

Op veelvuldig verzoek bouwen we ook onze totaalservice aan particulieren verder uit. Omdat sanitair, ventilatie en verwarming in een particuliere woning nauw met elkaar verbonden zijn, hebben particuliere (ver)bouwers liefst één installateur die de volledige verantwoordelijkheid draagt. Datzelfde geldt voor badkamerrenovaties.

Lauwerysen-Driesen biedt dit totaalpakket, waarbij we op maat van elke klant het juiste advies geven.

1big
Plafondhoog

Diepe wortels, nieuwe perspectieven

De bedrijfsgeschiedenis van Lauwerysen-Driesen gaat terug tot in 1966. Frans Lauwerysen en Paula Driesen start in dat jaar een sanitair bedrijf. Een kwarteeuw later vervoegt zoon Tom Lauwerysen de rangen. Samen bouwen ze het bedrijf uit tot een gereputeerde sanitaire installateur. Doorheen de jaren verschuift de klemtoon steeds meer naar grote bouwprojecten. Vanaf 2002 neemt Tom de leiding over en bouwt hij het bedrijf verder uit. 

In 2017 kiest hij voor een andere uitdaging en neemt Ferhat Tasdelen het bedrijf over. Ferhat verdiende de jaren voordien zijn sporen in de sanitaire groothandel en als zelfstandig ondernemer. Ferhat wil het bestaande team verder uitbouwen. Naast het behoud van de focus op grote projecten, groeien de projecten voor particulieren als een stevige tweede pijler.